Followers

Monday, 30 January 2012

OH ! FALL IN LOVE WITH AMAZON*BOXTOY* !


wow ! i just want to say i love AMAZON *BOXTOY* ! why ? sbb dia sngat cute . ! i hope i have the amazon ! no more domo ! also have AMAZON ! :) so cute !

u see that ! OH MY GUCCI ! really love it .. kalau saya ada orng tman luah kan prasaan msti saya nak dia . kalau saya nak dia tman sya pergi kemana2 , msti nak dia ! kalau dia wujud , sya akan syg dia and jaga dia sperti sya jaga dri sya sndri ! :) oke2 . smpai sini je lah . asalamuaalaikum wbt :)
Update By Mieydah a.k.a Meymey

Friday, 27 January 2012

what a new story in 2012 ? read first lahhh ... hehe (:

asalamualaikum w.b.t semua ...
 yeay . cerita sal 2012 lah pulak ni . yuhuu.. aku nak cta pasal dia dan dia ni . tak tau lah kalau korang nak baca or tak . saya tak kisah pun . haha . lama btol rasa hati tak update slama ni . sbb broadband tak de kredit lah tuu ..  hehe . slama saya tak online or update blog ni nak tau tak apa trjadi dngn saya slama tu ? msti lah korang nak tau kan ? ada cta sangat happy n cta yang sngt sdih skali tau . oke . first thing adalah pasal afi , knapa pulak pasal dia lagi ? hehe nak tau knapa ? jum dngr . time tu saya nak jumpa dia , saya pun lupa bila tarikh tu . hehe saya dan afi jumpa kat wterfront , maklum lah kat bntulu , tmpt orng dating just ada PARKCITYMALL , TANJUNG BATU , WATERFRONT , ABF , TAMAN KIDURONG tu jee.. tak bnyk kan ? hehe . so kmi pilih lah kat waterfront dkat dngn mall , kalau yang lain suma nye jauuhh .. hehe oke2 . sabar dulu , dh jumpa tu , mieydah manja btol sbb first time jumpa orng yang saya sangat sayang dari dulu lagi . time tu 5 januari 2012 . wow ! kmi kapel time tu juga . mmng bnyk lah knangan mlm tu . brujan2 lagi . main ujan lagi tuu ... hehe time tu mmng sangat happy bagi saya . satu saja word yang saya ingat time tu dia kata "PAKAI BJU KURUNG KAN BGUS GK DRPDA GK BJU BUKA AURAT " time tu skit ati saia .. btw , im so happy with afi time tu . orng kata happy happy juga msti ada yang sdih n buat kta mnangis mcm saya .. hm . kmi orng break 24 januari 2012 .. im so sad . dia kata nak brubah . dia dtg kat bintulu ni bukan stakat nak brfoya foya ... hm . tak tau lagi lah nak ckp apa , tapi kan , kali ni saya tak nangis sbb apa ? sbb saya suka prangai dia ni . dia kata nak brubah . saya tak boleh halang dia , spttnya saya sokong dia :) kali ni saya break dngn dia saya tak jatuh kan air mata , tpi saya sdih lah ... haha.. klah .. saya nak upddate yang lain lagi nii ..  
asalamuaalaikum w.b.t



Update By Mieydah a.k.a Meymey

Monday, 2 January 2012

say goodbye to 2011 - say hello to 2012 :)

asalamuaalaikum... salam satu malaysia .. :) alhamdulilah .. kta skang ni dh 2012.. yerr.. ckp smnanjung lah pulakk. tak pe.. sekali kala kan ?? ni , meymey nak gitau yang 2011 sudah berakhir mlm tdik tpat pukol 12 .. hahah... lmk na nak update tokk... mala2 trsekat2.. hehe.. ku jumpa afi riya aiee.. mbeell alu tukar bhasa nun ! bia la... lmbt ku k bhasa smenanjung... ku jumpa afi petang riya kat mall , ku jumpa aynol mlm yea.. huh.. happy gegilak bha ku.. tmbh gk ku tmu fadh , rahman , didek , apis, cheri , kak fasha n micheal.. :) rindu lu ngan cdakk.. mlm kol 7 meq orng otw mok g show ... cdak fadh jak lah. aku x.. :) mek orng jln wterfront cia.. ttba ada something nok burok trjadi time meq owng kat dpan bgnan wterfront.. hm.. ssh na mok cta,, mlss lah mok cta suma yea.. nangis jak ku klak imbas kmbali pa trjaadi mlm yea... hmm.. :( no.. pleasee.. ku sikmok ingat gkk. prkara yea dpn mata aku dikmpun.. asta... xmok ku cta... dh yea mek orng dh smpeyy esplaned .. ku support cdak jak untuk dance bna2.. :) ku syg cdak hyper.. smoga taq orng akan kekal dlm bidang tokk... :) aminn.. fadh dh g KL.. :( sdih kuu.. x smpat mok ngucap slamat tinggal ngan nya.. salam pun x alu.. ny kol ku tek mdh nya dh smpey KL , ku mrh nya bab x mdh ngan aku nok nya dah smpey KL. ku mdh bla nya blit, taun dpn nya mdhh... :( sunyi tampa fadh .. fadh lah dokter cinta akuu.. pa suma maslah aku suma ku cta ngan nya,,ny nolong settle.. gk ingt ku time mek orng mkn kat d'junction time ku gk keja kat mall.. mek duak tetak2  jak... smbil kaka,aku cta suma masalah akuu.. :( aku arap xda orng slh fhm tntg aku ngan nya.. mek duak nang rapat.. p, not couple.. ku still syg afii.. :( aku kapel slama tok x pnh happy... dlok time ku kapel ngan nya jak aku happy x trkira.. :( hmmm ... klah pey ctok jak aku taipp.. :( asalamuaalaikum.. thnks mun dh bca tokk... miss u fadhh.. ko genk aku nok pling baitt.. :(
Update By Mieydah a.k.a Meymey