Followers

Friday, 27 January 2012

what a new story in 2012 ? read first lahhh ... hehe (:

asalamualaikum w.b.t semua ...
 yeay . cerita sal 2012 lah pulak ni . yuhuu.. aku nak cta pasal dia dan dia ni . tak tau lah kalau korang nak baca or tak . saya tak kisah pun . haha . lama btol rasa hati tak update slama ni . sbb broadband tak de kredit lah tuu ..  hehe . slama saya tak online or update blog ni nak tau tak apa trjadi dngn saya slama tu ? msti lah korang nak tau kan ? ada cta sangat happy n cta yang sngt sdih skali tau . oke . first thing adalah pasal afi , knapa pulak pasal dia lagi ? hehe nak tau knapa ? jum dngr . time tu saya nak jumpa dia , saya pun lupa bila tarikh tu . hehe saya dan afi jumpa kat wterfront , maklum lah kat bntulu , tmpt orng dating just ada PARKCITYMALL , TANJUNG BATU , WATERFRONT , ABF , TAMAN KIDURONG tu jee.. tak bnyk kan ? hehe . so kmi pilih lah kat waterfront dkat dngn mall , kalau yang lain suma nye jauuhh .. hehe oke2 . sabar dulu , dh jumpa tu , mieydah manja btol sbb first time jumpa orng yang saya sangat sayang dari dulu lagi . time tu 5 januari 2012 . wow ! kmi kapel time tu juga . mmng bnyk lah knangan mlm tu . brujan2 lagi . main ujan lagi tuu ... hehe time tu mmng sangat happy bagi saya . satu saja word yang saya ingat time tu dia kata "PAKAI BJU KURUNG KAN BGUS GK DRPDA GK BJU BUKA AURAT " time tu skit ati saia .. btw , im so happy with afi time tu . orng kata happy happy juga msti ada yang sdih n buat kta mnangis mcm saya .. hm . kmi orng break 24 januari 2012 .. im so sad . dia kata nak brubah . dia dtg kat bintulu ni bukan stakat nak brfoya foya ... hm . tak tau lagi lah nak ckp apa , tapi kan , kali ni saya tak nangis sbb apa ? sbb saya suka prangai dia ni . dia kata nak brubah . saya tak boleh halang dia , spttnya saya sokong dia :) kali ni saya break dngn dia saya tak jatuh kan air mata , tpi saya sdih lah ... haha.. klah .. saya nak upddate yang lain lagi nii ..  
asalamuaalaikum w.b.t



Update By Mieydah a.k.a Meymey

No comments:

Post a Comment