Followers

Monday, 2 January 2012

say goodbye to 2011 - say hello to 2012 :)

asalamuaalaikum... salam satu malaysia .. :) alhamdulilah .. kta skang ni dh 2012.. yerr.. ckp smnanjung lah pulakk. tak pe.. sekali kala kan ?? ni , meymey nak gitau yang 2011 sudah berakhir mlm tdik tpat pukol 12 .. hahah... lmk na nak update tokk... mala2 trsekat2.. hehe.. ku jumpa afi riya aiee.. mbeell alu tukar bhasa nun ! bia la... lmbt ku k bhasa smenanjung... ku jumpa afi petang riya kat mall , ku jumpa aynol mlm yea.. huh.. happy gegilak bha ku.. tmbh gk ku tmu fadh , rahman , didek , apis, cheri , kak fasha n micheal.. :) rindu lu ngan cdakk.. mlm kol 7 meq orng otw mok g show ... cdak fadh jak lah. aku x.. :) mek orng jln wterfront cia.. ttba ada something nok burok trjadi time meq owng kat dpan bgnan wterfront.. hm.. ssh na mok cta,, mlss lah mok cta suma yea.. nangis jak ku klak imbas kmbali pa trjaadi mlm yea... hmm.. :( no.. pleasee.. ku sikmok ingat gkk. prkara yea dpn mata aku dikmpun.. asta... xmok ku cta... dh yea mek orng dh smpeyy esplaned .. ku support cdak jak untuk dance bna2.. :) ku syg cdak hyper.. smoga taq orng akan kekal dlm bidang tokk... :) aminn.. fadh dh g KL.. :( sdih kuu.. x smpat mok ngucap slamat tinggal ngan nya.. salam pun x alu.. ny kol ku tek mdh nya dh smpey KL , ku mrh nya bab x mdh ngan aku nok nya dah smpey KL. ku mdh bla nya blit, taun dpn nya mdhh... :( sunyi tampa fadh .. fadh lah dokter cinta akuu.. pa suma maslah aku suma ku cta ngan nya,,ny nolong settle.. gk ingt ku time mek orng mkn kat d'junction time ku gk keja kat mall.. mek duak tetak2  jak... smbil kaka,aku cta suma masalah akuu.. :( aku arap xda orng slh fhm tntg aku ngan nya.. mek duak nang rapat.. p, not couple.. ku still syg afii.. :( aku kapel slama tok x pnh happy... dlok time ku kapel ngan nya jak aku happy x trkira.. :( hmmm ... klah pey ctok jak aku taipp.. :( asalamuaalaikum.. thnks mun dh bca tokk... miss u fadhh.. ko genk aku nok pling baitt.. :(
Update By Mieydah a.k.a Meymey

No comments:

Post a Comment